Disclaimer

Disclaimer voor Krachttraining

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail  admin@rz2013.nl.

Disclaimers voor rz2013.nl:

Alle informatie op deze website wordt gepubliceerd in goed vertrouwen en uitsluitend voor algemene informatie doeleinden. rz2013.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie te maken. Elke actie die u onderneemt op de informatie die u vindt op deze website (rz2013.nl), is strikt op eigen risico. rz2013.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade en / of schade in verband met het gebruik van onze website.

Van onze website, kunt u andere websites bezoekt door het volgen van hyperlinks naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteit links naar nuttige en ethische websites bieden, we hebben geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houdt niet in een aanbeveling voor alle content op deze websites. Site-eigenaren en inhoud kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen optreden voordat we de mogelijkheid om een ​​link die ‘slecht’ kan zijn gegaan te verwijderen.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, kunnen andere sites verschillende privacybeleid en de voorwaarden die buiten onze controle. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Terms of Service” te controleren alvorens in elk bedrijf of het uploaden van de informatie.

Toestemming

Door het gebruik van onze website gaat u hierbij akkoord met onze disclaimer en ga akkoord met de voorwaarden.
dinsdag 4 november, 2014
· Moeten we updaten, wijzigen of eventuele wijzigingen in dit document, die veranderingen zal:

update Deze site disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op worden hier prominent geplaatst.